1. Kompleksowy nadzór nad żywieniem w placówce oraz sporządzanie jadłospisów zgodnie z zapotrzebowaniem, kalorycznością i normami żywienia dzieci do lat 3. 2. Racjonalne gospodarowanie środkami finansowymi oraz zasobami materiałowymi magazynu żywieniowego. 3. Zaopatrywanie placówki w potrzebne produkty żywieniowe i gospodarcze. 4. Przyjmowanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym zgodnie z procedurami HCCP. 5. Prowadzenie kontroli sanitarnej w zakresie żywienia. 6. Rzetelne i terminowe prowadzenie magazynu żywności, środków czystości oraz stosownej dokumentacji. 7. Sporządzanie raportów żywieniowych i innej wymaganej dokumentacji oraz ich terminowe przedkładanie dyrektorowi oraz współpraca z Inspektorem Sanitarnym. 8. Czuwanie nad sprawnością urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni i stołówki szkolnej we współpracy z pracownikami kuchni. 9. Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i ppoż. 10. Przestrzeganie zasad i procedur dotyczących przetwarzania i ochrony danych osobowych oraz zachowanie informacji poznanych u administratora danych osobowych. 11. Wykonywanie innych czynności zleconych przez Dyrektora, wynikających z potrzeb placówki.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Wymagania inne:Wymagania niezbędne (formalne): 1. Obywatelstwo polskie, 2. Brak skazania prawomocnym wyrokiem za przestępstwo umyślne oraz brak wpisu w Rejestrze Sprawców Przestępstw na Tle Seksualnym, 3. Wykształcenie min. średnie, preferowane o profilu gastronomicznym, technologii żywności i żywienia, dietetyki, ekonomii lub posiadanie kwalifikacji intendenta potwierdzone kursem. Wymagania dodatkowe: 1. Posiadanie aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych, 2. Szkolenie z zakresu pierwszej pomocy, 3. Umiejętność samodzielnego organizowania pracy, 4. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.
Miejsce pracy:Nowogród Bobrzański
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia:wynagrodzenie minimalne+wysługa lat